Abstracts
Suchen | Eingabe | Hilfe | 0.00s

12 gefundene Arbeiten


TypAutorInTitel/Band Jahr
MA BSc Philip Berger Investigation of the Substrate Specificity of Lytic Polysaccharide Monooxygenases 2025
Diss  Angela Giorgianni Screening and Characterization of a Class III Cellobiose Dehydrogenase 2025
MA  Ana Illueca Puchol Effects of Pulsed Electric Field Pre-treatment on Potato Chip Quality and Cooking Using an Air Fryer 2025
MA  Aleksandra Jovic Chemische und rheologische Eigenschaften von im Jahr 2023 in Österreich angebauten Sorghumsorten 2025
MA  Verena Meier Sensorische Untersuchung von ausgewählten extrudierten Fleischalternativen auf Basis pflanzlicher Rohstoffe 2025
MA B.Sc. Theresa Müller Untersuchung von Strategien zur Verbesserung des mikrobiellen Status von frischen Salatprodukten 2025
MA BSc Sarah Elisabeth Prenner Pulsed electric fields as a pre-treatment for ohmic cooking of beetroot to improve heating uniformity and product quality 2025
Diss  Jorge Luis Rivera Azurdia Computer-aided engineering of thermal food processing technologies 2025
MA  Sophia Schlüter Construction of an Escherichia coli reporter strain for the detection of methanol 2025
Diss  Manja Molgaard Severinsen CO2-negative bioproduction of itaconic acid by engineered Komagataella phaffii strains 2025
MA BSc Katja Unterleitner Implementation of Sorghum in Gluten-Free and Non-Gluten-Free Pasta 2025
MA BSc Katarína Šišková Aryl-alcohol oxidases and pyranose dehydrogenases:
Understanding shifts in substrate specificity
 2025
 - Seite 1 (Ergebnisse 1 bis 12) - 
12 gefundene Arbeiten. Klicken Sie auf die betreffende Arbeit, um in die Detailansicht zu gelangen.



Zurück zum Suchformular