Abstracts
Daten werden geladen...
Daten werden gespeichert...
Suchen
|
Eingabe
|
Hilfe
|
Deutsch
English
0.00s
12 gefundene Arbeiten
Typ
AutorIn
Titel/Band
Jahr
MA
BSc Philip Berger
Investigation of the Substrate Specificity of Lytic Polysaccharide Monooxygenases
2025
Diss
Angela Giorgianni
Screening and Characterization of a Class III Cellobiose Dehydrogenase
2025
MA
Ana Illueca Puchol
Effects of Pulsed Electric Field Pre-treatment on Potato Chip Quality and Cooking Using an Air Fryer
2025
MA
Aleksandra Jovic
Chemische und rheologische Eigenschaften von im Jahr 2023 in Österreich angebauten Sorghumsorten
2025
MA
Verena Meier
Sensorische Untersuchung von ausgewählten extrudierten Fleischalternativen auf Basis pflanzlicher Rohstoffe
2025
MA
B.Sc. Theresa Müller
Untersuchung von Strategien zur Verbesserung des mikrobiellen Status von frischen Salatprodukten
2025
MA
BSc Sarah Elisabeth Prenner
Pulsed electric fields as a pre-treatment for ohmic cooking of beetroot to improve heating uniformity and product quality
2025
Diss
Jorge Luis Rivera Azurdia
Computer-aided engineering of thermal food processing technologies
2025
MA
Sophia Schlüter
Construction of an Escherichia coli reporter strain for the detection of methanol
2025
Diss
Manja Molgaard Severinsen
CO2-negative bioproduction of itaconic acid by engineered Komagataella phaffii strains
2025
MA
BSc Katja Unterleitner
Implementation of Sorghum in Gluten-Free and Non-Gluten-Free Pasta
2025
MA
BSc Katarína Šišková
Aryl-alcohol oxidases and pyranose dehydrogenases:
Understanding shifts in substrate specificity
2025
- Seite 1 (Ergebnisse 1 bis 12) -
12 gefundene Arbeiten. Klicken Sie auf die betreffende Arbeit, um in die
Detailansicht
zu gelangen.
Zurück zum Suchformular