Abstracts
Daten werden geladen...
Daten werden gespeichert...
Suchen
|
Eingabe
|
Hilfe
|
Deutsch
English
0.00s
362 gefundene Arbeiten
Typ
AutorIn
Titel/Band
Jahr
MA
BSc Doris Abraham
The Blackshell Assay: Development of an Ultra-High-Throughput Screening Platform for Redox Enzymes Based on Polypyrrole Fluorescence Quenching
2023
Diss
Annabelle Abrera
Oxidative half-reaction of Trametes ochracea pyranose 2-oxidase variants with alternative electron acceptors for future biosensor application
2020
MA
Enemona Greg Ademu
Implementation of Sorghum in Pasta Products
2024
MA
Nadine Adragna
Entwicklung laktose- und glutenfreier Desserts auf Basis pflanzlicher Rohstoffe - im Speziellen von Schokoladenpudding und Eiscreme
2013
Diss
Ida Bagus Agung Yogeswara
Synthesis of γ-aminobutyric acid (GABA) by glutamate decarboxylase and lactic acid bacteria isolated from Indonesian fermented foods
2021
MA
Barbara Albrecht
Optimized Preservation of frozen and freeze-dried anaerobic gut microbes
2017
MA
BSc Claudia Alphart
Effect of pre-processed raw materials on the processability and quality of texturized proteins
2024
MA
Anzhelika Althuber
Surface decontamination of fresh berries
2023
Diss
Sheryl Lozel Arreola
Klonierung, Expression, biochemische Charakterisierung und Oligosaccharid-synthese durch β-Galactosidase aus Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus DSM 20081 und Bifidobacterium breve DSM 20231
2014
MA
BSc Camilla Sophie Artner
A functional study of ion-conducting polymer interaction with bilirubin oxidase
2022
MA
BSc Kerstin Asinger
Stabilisierung von sprühgetrockneten Gemüsepulvern mittels Antioxidantien und Trägerstoffen
2019
MA
BSc Werner Auer
Bestimmung der Inaktivierungskinetik von Bacillus subtilis Sporen zur Auslegung einer industriellen Entkeimungsanlage
2022
MA
Bakk.techn. Andrea Auer
Der Einfluss des Sudprozesses auf die Proteinfraktionen in Gerste und Malz
2011
MA
Eva Averbeck
Glutenfreier Blätterteig
2013
MA
Bakk.techn. Andreas Jakob Bachler
Untersuchungen zur Gewinnung von Mineralstoffen aus Weizenkleie
2015
MA
BSc Katja Beinhofer
Einfluss verschiedener Schutzgasatmosphären auf die mikrobiologische Qualität von Schnittsalaten
2022
Diss
Denisse Bender
OPTIMIZATION OF GLUTEN-FREE BREAD BY NOVEL ARABINOXYLAN NETWORKS
2018
MA
Belinda Berisha
State of the art and screening on drying behavior of fruit arid vegetables pre-treated with PEF
MA
BSc Thomas Bibaritsch
Die Leistung der Larven von Hermetia illucens in der Verwertung von Nebenprodukten und Abfällen aus der Lebensmittelindustrie
2017
MA
BSc Stefan Biber
Chemische Charakterisierung von Sorghumvollkornmehl und Sorghumfraktionen sowie deren Einsatz in Backwaren
2023
MA
BSc Dominik Biebl
Differentiation of thermal and electric field effects during ohmic heating
2021
MA
BSc Sandra Binder
Hochdruckbehandlung von Phycocyanin-haltigen Formulierungen und Charakterisierung der Auswirkungen auf die Proteinaggregation
2022
MA
BSc Bernd Borzutzky
ddPCR-Methodenentwicklung für den spezifischen Nachweis des Lebensmittelallergens Paranuss
2022
MA
BSc Marko Brandic
Utilization of waste streams from biogas plants and the search for alternative carbon sources for the microalgae Chlorella sorokiniana
2022
MA
BSc Erik Breslmayr
Engineering of a high redox potential laccase towards improved performance at physiologic conditions
2015
Diss
Dipl.-Ing. Dagmar Brugger
Engineering pyranose 2-oxidase for applications in biosensors and bio-fuelcells through modified oxygen reactivity
2015
MA
Henrik Alfons Brüggen
Influence of different pre-treatments and drying methods on the dry fractionation behavior of mealworm larvae (Tenebrio molitor)
2017
MA
BSc Martin Bunzl
Mutagenesis of lytic polysaccharide monooxygenases
2016
MA
BSc Nicole Burghardt
Inactivation of Microbacterium lacticum by ohmic heating
2019
MA
BSc Desiree Böck
Development of an MLST system for the inter- and intraspecies differentiation of Streptococcus infantarius subsp. infantarius and other streptococci from food and clinical samples
2014
MA
Bakk.techn. Theresa Böck
Charakterisierung von sortenreinen Haferproben
2018
Diss
Dipl.-Ing., BSc Lisa-Maria Call
Characterization of wheat components related to hypersensitivities
2020
Diss
Hucheng Chang
Electrochemical Methods for the Characterization of
Enzymatic Activity on Lignocellulose
2022
MA
Sanjay Chauhan
Evaluation of process parameters for enzymatic hydrolysis of potato pulp
2024
Diss
Dipl.-Ing., BSc Florian Csarman
Enzymatic Lignocellulose Deconstruction –
Investigation of the Wood Degradation Strategies of Filamentous Fungi
2021
MA
BSc Florian Csarman
Probing the Secondary Amino Acid Shell of the T1 Copper Centre of Ascomycetous Botrytis aclada Laccase
2017
MA
BSc Angéla Csonka
Glycoengineering of cellobiose dehydrogenase from Crassicarpon hotsonii improves interdomain electron transfer and biosensor performance
2024
Diss
Stefano D Amico
Entwicklung biologischer Klebstoffsysteme auf Weizenbasis für Holz-Verbundwerkstoffe
2012
MA
Amelie Dejean De La Batie
Characterization of Food-grade Microbial Xylanase and Application for the Production of Xylo-oligosaccharides (XOS): Biochemical and Regulatory Status
2014
MA
BSc Rebecca Dieplinger
Development of an easy digestible and multi textural Snack Bar
2019
MA
Dipl.-Ing., BSc Thomas Dohnal
Impact of Drying Technology on Particle Morphology and Powder Properties of Coloring Carrot Concentrate Powders
2020
MA
BSc Moritz Christian Dreyer
Environmental impact assessment of yellow mealworm (T. molitor) production for human nutrition in Austria
2019
MA
Friedrich Duschka
Prozess- und Rezepturentwicklung alternativer Gebäckmassen auf der Hohlhippenbackmaschine EWB-R
2014
MA
BSc Kathrin Dvorak
Einfluss von Sauerteigfermentation und Keimen auf die Eigenschaften von Sorghumproteine
2022
MA
BSc Florian Eder
Establishment of a generic early downstream process for soluble expressed fusion tagged polypeptides in E. coli
2023
MA
BSc MSc Paulina Eder
Dekontamination von Phycocyanin-haltigen Formulierungen mittels thermischer und innovativer nicht-thermischer Methoden
2022
MA
BSc Max Eggenfellner
Qualifizierung einer Messmethode zur Überprüfung des Wachstums von Saccharomyces cerevisiae nach subletaler Pulsed Electric Field Behandlung unter aeroben Bedingungen
2024
MA
BSc Carina Eichberger
Die Optimierung des österreichischen Semmelbackversuchs
2023
MA
BSc Alina Maria Einetter
Expression and characterisation of a PQQ- dependent Pyranose Dehydrogenase from
Coprinopsis cinerea
2021
MA
BSc Beate Eisenhut
Recombinant expression, purification and characterization of a putative bacterial pyranose 2-oxidase
2018
- Seite 1 (Ergebnisse 1 bis 50) -
Seite 2 >>>
362 gefundene Arbeiten. Klicken Sie auf die betreffende Arbeit, um in die
Detailansicht
zu gelangen.
Zurück zum Suchformular