Abstracts
Suchen | Eingabe | Hilfe | 0.00s

362 gefundene Arbeiten


TypAutorInTitel/Band Jahr
MA BSc Doris Abraham The Blackshell Assay: Development of an Ultra-High-Throughput Screening Platform for Redox Enzymes Based on Polypyrrole Fluorescence Quenching 2023
Diss  Annabelle Abrera Oxidative half-reaction of Trametes ochracea pyranose 2-oxidase variants with alternative electron acceptors for future biosensor application 2020
MA  Enemona Greg Ademu Implementation of Sorghum in Pasta Products 2024
MA  Nadine Adragna Entwicklung laktose- und glutenfreier Desserts auf Basis pflanzlicher Rohstoffe - im Speziellen von Schokoladenpudding und Eiscreme 2013
Diss  Ida Bagus Agung Yogeswara Synthesis of γ-aminobutyric acid (GABA) by glutamate decarboxylase and lactic acid bacteria isolated from Indonesian fermented foods 2021
MA  Barbara Albrecht Optimized Preservation of frozen and freeze-dried anaerobic gut microbes 2017
MA BSc Claudia Alphart Effect of pre-processed raw materials on the processability and quality of texturized proteins 2024
MA  Anzhelika Althuber Surface decontamination of fresh berries 2023
Diss  Sheryl Lozel Arreola Klonierung, Expression, biochemische Charakterisierung und Oligosaccharid-synthese durch β-Galactosidase aus Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus DSM 20081 und Bifidobacterium breve DSM 20231 2014
MA BSc Camilla Sophie Artner A functional study of ion-conducting polymer interaction with bilirubin oxidase 2022
MA BSc Kerstin Asinger Stabilisierung von sprühgetrockneten Gemüsepulvern mittels Antioxidantien und Trägerstoffen 2019
MA BSc Werner Auer Bestimmung der Inaktivierungskinetik von Bacillus subtilis Sporen zur Auslegung einer industriellen Entkeimungsanlage 2022
MA Bakk.techn. Andrea Auer Der Einfluss des Sudprozesses auf die Proteinfraktionen in Gerste und Malz 2011
MA  Eva Averbeck Glutenfreier Blätterteig 2013
MA Bakk.techn. Andreas Jakob Bachler Untersuchungen zur Gewinnung von Mineralstoffen aus Weizenkleie 2015
MA BSc Katja Beinhofer Einfluss verschiedener Schutzgasatmosphären auf die mikrobiologische Qualität von Schnittsalaten 2022
Diss  Denisse Bender OPTIMIZATION OF GLUTEN-FREE BREAD BY NOVEL ARABINOXYLAN NETWORKS 2018
MA  Belinda Berisha State of the art and screening on drying behavior of fruit arid vegetables pre-treated with PEF  
MA BSc Thomas Bibaritsch Die Leistung der Larven von Hermetia illucens in der Verwertung von Nebenprodukten und Abfällen aus der Lebensmittelindustrie 2017
MA BSc Stefan Biber Chemische Charakterisierung von Sorghumvollkornmehl und Sorghumfraktionen sowie deren Einsatz in Backwaren 2023
MA BSc Dominik Biebl Differentiation of thermal and electric field effects during ohmic heating 2021
MA BSc Sandra Binder Hochdruckbehandlung von Phycocyanin-haltigen Formulierungen und Charakterisierung der Auswirkungen auf die Proteinaggregation 2022
MA BSc Bernd Borzutzky ddPCR-Methodenentwicklung für den spezifischen Nachweis des Lebensmittelallergens Paranuss 2022
MA BSc Marko Brandic Utilization of waste streams from biogas plants and the search for alternative carbon sources for the microalgae Chlorella sorokiniana 2022
MA BSc Erik Breslmayr Engineering of a high redox potential laccase towards improved performance at physiologic conditions 2015
Diss Dipl.-Ing. Dagmar Brugger Engineering pyranose 2-oxidase for applications in biosensors and bio-fuelcells through modified oxygen reactivity 2015
MA  Henrik Alfons Brüggen Influence of different pre-treatments and drying methods on the dry fractionation behavior of mealworm larvae (Tenebrio molitor) 2017
MA BSc Martin Bunzl Mutagenesis of lytic polysaccharide monooxygenases 2016
MA BSc Nicole Burghardt Inactivation of Microbacterium lacticum by ohmic heating 2019
MA BSc Desiree Böck Development of an MLST system for the inter- and intraspecies differentiation of Streptococcus infantarius subsp. infantarius and other streptococci from food and clinical samples 2014
MA Bakk.techn. Theresa Böck Charakterisierung von sortenreinen Haferproben 2018
Diss Dipl.-Ing., BSc Lisa-Maria Call Characterization of wheat components related to hypersensitivities 2020
Diss  Hucheng Chang Electrochemical Methods for the Characterization of
Enzymatic Activity on Lignocellulose
 2022
MA  Sanjay Chauhan Evaluation of process parameters for enzymatic hydrolysis of potato pulp 2024
Diss Dipl.-Ing., BSc Florian Csarman Enzymatic Lignocellulose Deconstruction –
Investigation of the Wood Degradation Strategies of Filamentous Fungi
 2021
MA BSc Florian Csarman Probing the Secondary Amino Acid Shell of the T1 Copper Centre of Ascomycetous Botrytis aclada Laccase 2017
MA BSc Angéla Csonka Glycoengineering of cellobiose dehydrogenase from Crassicarpon hotsonii improves interdomain electron transfer and biosensor performance 2024
Diss  Stefano D Amico Entwicklung biologischer Klebstoffsysteme auf Weizenbasis für Holz-Verbundwerkstoffe 2012
MA  Amelie Dejean De La Batie Characterization of Food-grade Microbial Xylanase and Application for the Production of Xylo-oligosaccharides (XOS): Biochemical and Regulatory Status 2014
MA BSc Rebecca Dieplinger Development of an easy digestible and multi textural Snack Bar 2019
MA Dipl.-Ing., BSc Thomas Dohnal Impact of Drying Technology on Particle Morphology and Powder Properties of Coloring Carrot Concentrate Powders 2020
MA BSc Moritz Christian Dreyer Environmental impact assessment of yellow mealworm (T. molitor) production for human nutrition in Austria 2019
MA  Friedrich Duschka Prozess- und Rezepturentwicklung alternativer Gebäckmassen auf der Hohlhippenbackmaschine EWB-R 2014
MA BSc Kathrin Dvorak Einfluss von Sauerteigfermentation und Keimen auf die Eigenschaften von Sorghumproteine 2022
MA BSc Florian Eder Establishment of a generic early downstream process for soluble expressed fusion tagged polypeptides in E. coli 2023
MA BSc MSc Paulina Eder Dekontamination von Phycocyanin-haltigen Formulierungen mittels thermischer und innovativer nicht-thermischer Methoden 2022
MA BSc Max Eggenfellner Qualifizierung einer Messmethode zur Überprüfung des Wachstums von Saccharomyces cerevisiae nach subletaler Pulsed Electric Field Behandlung unter aeroben Bedingungen 2024
MA BSc Carina Eichberger Die Optimierung des österreichischen Semmelbackversuchs 2023
MA BSc Alina Maria Einetter Expression and characterisation of a PQQ- dependent Pyranose Dehydrogenase from
Coprinopsis cinerea
 2021
MA BSc Beate Eisenhut Recombinant expression, purification and characterization of a putative bacterial pyranose 2-oxidase 2018
 - Seite 1 (Ergebnisse 1 bis 50) -Seite 2 >>>
362 gefundene Arbeiten. Klicken Sie auf die betreffende Arbeit, um in die Detailansicht zu gelangen.



Zurück zum Suchformular